Pentru ca toata lumea imi cerea ceva dulce pentru week-end, am pregatit o prajitura cu blat de cacao, glazura de ciocolata si frisca in doua culori. M-am jucat cu ornamente de decor de toate felurile si a iesit asa vesela si primavaratica, incat i-am spus Primavera. Pentru decor, am folosit frisca doua treimi simple, o treime colorata in roz, cu ce credeti? Cu zeama de la salata de sfecla rosie. Da, ati citit bine, desi lichidul contine otet, dupa multe experimente in bucatarie, de Sarbatori, cand aveam mare nevoie sa decorez turta dulce si nu mai aveam rosu, am testat la un moment dat si cu zeama de la salata de sfecla rosie si am fost foarte incantata pentru ca este stabila si la frisca si la ciocolata alba. Amestecati bine cu o lingurita si chiar daca, la un punct, o sa vi se para ca se branzeste, totusi continuati sa amestecati, pana se omogenizeaza. Este o culoare frumoasa si naturala.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!