Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Platou cu fructe de mare - By Zwilling

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Zwilling

5 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Platou cu fructe de mare - By Zwilling
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Platou cu fructe de mare - By Zwilling

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Zwilling

5 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Fructele de mare sunt un deliciu, fara doar si poate si desi nu le mancam zilnic, nefiind mancaruri traditionale romanesti, vara ne putem incumeta sa le preparam. Zwilling va propune o reteta simpla cat ai zice peste care sa va duca cu gandul la vacanta.

Platou cu fructe de mare - By Zwilling

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Zwilling
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Fructele de mare sunt un deliciu, fara doar si poate si desi nu le mancam zilnic, nefiind mancaruri traditionale romanesti, vara ne putem incumeta sa le preparam. Zwilling va propune o reteta simpla cat ai zice peste care sa va duca cu gandul la vacanta.

Ingrediente

Portii:
  • 0.5 legatura marar
  • 2 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita mustar
  • 250 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 buc lime
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • praf de zahar
  • 200 gr sos Ajvar
  • 3 lingurite miere
  • 4 buc creveti
  • 4 buc creveti
  • 8 buc scoici Saint Jacques
  • 12 buc scoici Amandes de mer
  • 4 buc calamar
  • 1 buc salota
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 50 gr unt clarifiat
  • 50 ml supa de legume
  • 1marar
    0.5 legatura
  • 2galbenus de ou
    2 buc
  • 3mustar
    1 lingurita
  • 4ulei de floarea soarelui
    250 ml
  • 5lime
    2 buc
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8zahar
    praf de
  • 9sos Ajvar
    200 gr
  • 10miere
    3 lingurite
  • 11creveti
    4 buc
  • 12creveti
    4 buc
  • 13scoici Saint Jacques
    8 buc
  • 14scoici Amandes de mer
    12 buc
  • 15calamar
    4 buc
  • 16salota
    1 buc
  • 17ceapa verde
    2 legaturi
  • 18unt clarifiat
    50 gr
  • 19supa de legume
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.