Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciuperci Umplute cu Carne Tocata in Sos de Rosii

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Ciuperci Umplute cu Carne Tocata in Sos de Rosii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciuperci Umplute cu Carne Tocata in Sos de Rosii

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Buna ziua, dragii mei! Astazi m-am gandit la o reteta mai putin cunoscuta, dar foarte gustoasa, si va promit ca daca o veti face cel putin o data, familia voastra cu siguranta va va cere sa o mai faceti din nou. Este o reteta relativ simpla de preparat, eu m-am gandit sa o fac cu carne acum, dar se poate prepara si fara, respectiv se pot umple ciupercile cu cascaval, branza, bacon, legume sau alte ingrediente. Am folosit ciuperci albe champignon, dar sunt bune si cele brune, desi au o aroma mai intensa. Eu am gasit la supermarket o cutie mare de 1 kg si le-am ales pe cele mai mari.

Ciuperci Umplute cu Carne Tocata in Sos de Rosii

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Bucataria Mamei
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Buna ziua, dragii mei! Astazi m-am gandit la o reteta mai putin cunoscuta, dar foarte gustoasa, si va promit ca daca o veti face cel putin o data, familia voastra cu siguranta va va cere sa o mai faceti din nou. Este o reteta relativ simpla de preparat, eu m-am gandit sa o fac cu carne acum, dar se poate prepara si fara, respectiv se pot umple ciupercile cu cascaval, branza, bacon, legume sau alte ingrediente. Am folosit ciuperci albe champignon, dar sunt bune si cele brune, desi au o aroma mai intensa. Eu am gasit la supermarket o cutie mare de 1 kg si le-am ales pe cele mai mari.

Ingrediente

Portii:
Umplutura
  • 1 kg ciuperci Champignon
  • 700 gr carne tocata
  • 3 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc oua
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1ciuperci Champignon
    1 kg
  • 2carne tocata
    700 gr
  • 3pesmet
    3 linguri
  • 4usturoi
    3 catei
  • 5oua
    1 buc
  • 6patrunjel
    1 legatura
  • 7cimbru
    dupa gust
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
Sos de Rosii
  • 700 gr suc de rosii
  • 50 ml vin alb
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 crenguta de busuioc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1suc de rosii
    700 gr
  • 2vin alb
    50 ml
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4pasta de rosii
    3 linguri
  • 5patrunjel
    1 legatura
  • 6busuioc
    1 crenguta de
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.