Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui indian Korma

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Pui indian Korma
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui indian Korma

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Puiul Korma este o reteta indiana, ce s-a preparat la inceput din carne de miel, dar prin diversificare se face acum din carne de pui. Si daca este si din pui de la tara, de casa, este si mai buna. Korma este un tip de sos curry bogat, ce are ca ingredient de baza nuca de cocos. Carnea este prajita la foc puternic si apoi gatita la temperatura redusa. In mod traditional, orice fel de mancare in care legumele sunt inabusite in apa, supa si iaurt sau smantana, poarta denumirea de korma.

Pui indian Korma

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Puiul Korma este o reteta indiana, ce s-a preparat la inceput din carne de miel, dar prin diversificare se face acum din carne de pui. Si daca este si din pui de la tara, de casa, este si mai buna. Korma este un tip de sos curry bogat, ce are ca ingredient de baza nuca de cocos. Carnea este prajita la foc puternic si apoi gatita la temperatura redusa. In mod traditional, orice fel de mancare in care legumele sunt inabusite in apa, supa si iaurt sau smantana, poarta denumirea de korma.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc pui
  • 2 buc ghimbir
  • varf de cutit ghimbir macinat
  • 150 gr iaurt
  • 2 catei usturoi
  • 2 buc ardei iute
  • 1 lingurita chilli
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 gr ceapa
  • varf de cutit coriandru macinat
  • 250 ml supa de pui
  • 75 gr nuca de cocos
  • dupa gust sare de mare
  • 1 buc lamai
  • varf de cutit curcuma
  • dupa gust piper
  • 2 linguri apa
  • 1pui
    1 buc
  • 2ghimbir
    2 buc
  • 3ghimbir macinat
    varf de cutit
  • 4iaurt
    150 gr
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6ardei iute
    2 buc
  • 7chilli
    1 lingurita
  • 8ulei de masline
    2 linguri
  • 9ceapa
    500 gr
  • 10coriandru macinat
    varf de cutit
  • 11supa de pui
    250 ml
  • 12nuca de cocos
    75 gr
  • 13sare de mare
    dupa gust
  • 14lamai
    1 buc
  • 15curcuma
    varf de cutit
  • 16piper
    dupa gust
  • 17apa
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor inox, 21 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Blender Classic 575, 1575W, Negru - Blendtec
3290 leiÎn stoc
Blender Designer 625, 1560W, Negru - Blendtec
3390 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,2L - AMT Gastroguss
415 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 26cm/6,6L - AMT Gastroguss
470 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/6,2L - AMT Gastroguss
315 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/8,2L - AMT Gastroguss
550 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/8,2L - AMT Gastroguss
440 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 04:29
Interesanta
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 03:20
Numai bunătăți faceți!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 09:38
Foarte bun! ;)
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.