103 retete postate
103 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareScoate semintele din ardei, feliaza-l si soteaza-l in 2 linguri ulei de masline bine incalzit.
Scoate semintele din ardei, feliaza-l si soteaza-l in 2 linguri ulei de masline bine incalzit.
Adauga supa de legume, smantana si pasta de ardei Ajvar si gateste totul timp de aproximativ 15 minute pe foc mediu.
Adauga supa de legume, smantana si pasta de ardei Ajvar si gateste totul timp de aproximativ 15 minute pe foc mediu.
Cu un blender paseaza totul bine, asezoneaza cu sare si toarna compozitia intr-un vas de copt.
Cu un blender paseaza totul bine, asezoneaza cu sare si toarna compozitia intr-un vas de copt.
Amesteca intr-o craticioara mica 250 ml de lapte cu sare, piper si nucsoara. Adauga 50 gr unt si adu-le la fierbere. Toarna malaiul, amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase. Gateste totul la foc mic timp de aproximativ 8 minute.
Amesteca intr-o craticioara mica 250 ml de lapte cu sare, piper si nucsoara. Adauga 50 gr unt si adu-le la fierbere. Toarna malaiul, amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase. Gateste totul la foc mic timp de aproximativ 8 minute.
Scoate cratita de pe foc, adauga jumatate de parmezan proaspat ras (50 gr) si galbenusurile de ou in mamaliga. Las-o sa se raceasca si apoi formeaza gnocchi, folosind 2 linguri (similar cu galustile de gris).
Scoate cratita de pe foc, adauga jumatate de parmezan proaspat ras (50 gr) si galbenusurile de ou in mamaliga. Las-o sa se raceasca si apoi formeaza gnocchi, folosind 2 linguri (similar cu galustile de gris).
Preincalzeste cuptorul la 200°C.
Preincalzeste cuptorul la 200°C.
Spala prazul, taie-l in bucati mici si soteaza-l intr-o tigaie in untul ramas (25 gr).
Spala prazul, taie-l in bucati mici si soteaza-l intr-o tigaie in untul ramas (25 gr).
In vasul de copt, peste sosul iute, aseaza uniform gnocchi si prazul. Presara cu restul de parmezan proaspat ras (50 gr) si coace totul in cuptorul fierbinte la nivelul inferior timp de aproximativ 25-30 minute.
In vasul de copt, peste sosul iute, aseaza uniform gnocchi si prazul. Presara cu restul de parmezan proaspat ras (50 gr) si coace totul in cuptorul fierbinte la nivelul inferior timp de aproximativ 25-30 minute.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Scoate semintele din ardei, feliaza-l si soteaza-l in 2 linguri ulei de masline bine incalzit.
Scoate semintele din ardei, feliaza-l si soteaza-l in 2 linguri ulei de masline bine incalzit.
Adauga supa de legume, smantana si pasta de ardei Ajvar si gateste totul timp de aproximativ 15 minute pe foc mediu.
Adauga supa de legume, smantana si pasta de ardei Ajvar si gateste totul timp de aproximativ 15 minute pe foc mediu.
Cu un blender paseaza totul bine, asezoneaza cu sare si toarna compozitia intr-un vas de copt.
Cu un blender paseaza totul bine, asezoneaza cu sare si toarna compozitia intr-un vas de copt.
Amesteca intr-o craticioara mica 250 ml de lapte cu sare, piper si nucsoara. Adauga 50 gr unt si adu-le la fierbere. Toarna malaiul, amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase. Gateste totul la foc mic timp de aproximativ 8 minute.
Amesteca intr-o craticioara mica 250 ml de lapte cu sare, piper si nucsoara. Adauga 50 gr unt si adu-le la fierbere. Toarna malaiul, amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase. Gateste totul la foc mic timp de aproximativ 8 minute.
Scoate cratita de pe foc, adauga jumatate de parmezan proaspat ras (50 gr) si galbenusurile de ou in mamaliga. Las-o sa se raceasca si apoi formeaza gnocchi, folosind 2 linguri (similar cu galustile de gris).
Scoate cratita de pe foc, adauga jumatate de parmezan proaspat ras (50 gr) si galbenusurile de ou in mamaliga. Las-o sa se raceasca si apoi formeaza gnocchi, folosind 2 linguri (similar cu galustile de gris).
Preincalzeste cuptorul la 200°C.
Preincalzeste cuptorul la 200°C.
Spala prazul, taie-l in bucati mici si soteaza-l intr-o tigaie in untul ramas (25 gr).
Spala prazul, taie-l in bucati mici si soteaza-l intr-o tigaie in untul ramas (25 gr).
In vasul de copt, peste sosul iute, aseaza uniform gnocchi si prazul. Presara cu restul de parmezan proaspat ras (50 gr) si coace totul in cuptorul fierbinte la nivelul inferior timp de aproximativ 25-30 minute.
In vasul de copt, peste sosul iute, aseaza uniform gnocchi si prazul. Presara cu restul de parmezan proaspat ras (50 gr) si coace totul in cuptorul fierbinte la nivelul inferior timp de aproximativ 25-30 minute.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!