Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocana de Ceapa cu Carne

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tocana de Ceapa cu Carne
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocana de Ceapa cu Carne

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tocanita taraneasca cu ceapa este o mancare cu gust dulceag, aromat si usor de gatit. Se poate prepara cu orice fel de carne dorim (ceafa de porc, costita, bacon), dar eu o prepar mai mult cu carne de pui, mai ales ca imi aminteste de vacantele petrecute la bunicii mei, la tara, unde pe timpul verii, cand se scotea ceapa din gradina, in combinatie cu multe rosii si un copanel de pui, era un deliciu. Se face si fara carne, numai cu legume, de exemplu, cu rosii si ardei copti.

Tocana de Ceapa cu Carne

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Bucataria Mamei
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Tocanita taraneasca cu ceapa este o mancare cu gust dulceag, aromat si usor de gatit. Se poate prepara cu orice fel de carne dorim (ceafa de porc, costita, bacon), dar eu o prepar mai mult cu carne de pui, mai ales ca imi aminteste de vacantele petrecute la bunicii mei, la tara, unde pe timpul verii, cand se scotea ceapa din gradina, in combinatie cu multe rosii si un copanel de pui, era un deliciu. Se face si fara carne, numai cu legume, de exemplu, cu rosii si ardei copti.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg ceapa
  • 3 buc pulpe de pui
  • 300 ml ulei
  • 1 buc morcovi
  • 300 ml apa
  • 3 catei usturoi
  • 400 gr sos de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1ceapa
    1 kg
  • 2pulpe de pui
    3 buc
  • 3ulei
    300 ml
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5apa
    300 ml
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7sos de rosii
    400 gr
  • 8patrunjel
    1 legatura
  • 9cimbru
    dupa gust
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.