Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocana de Ceapa cu Carne

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tocana de Ceapa cu Carne
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocana de Ceapa cu Carne

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tocanita taraneasca cu ceapa este o mancare cu gust dulceag, aromat si usor de gatit. Se poate prepara cu orice fel de carne dorim (ceafa de porc, costita, bacon), dar eu o prepar mai mult cu carne de pui, mai ales ca imi aminteste de vacantele petrecute la bunicii mei, la tara, unde pe timpul verii, cand se scotea ceapa din gradina, in combinatie cu multe rosii si un copanel de pui, era un deliciu. Se face si fara carne, numai cu legume, de exemplu, cu rosii si ardei copti.

Tocana de Ceapa cu Carne

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Bucataria Mamei
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Tocanita taraneasca cu ceapa este o mancare cu gust dulceag, aromat si usor de gatit. Se poate prepara cu orice fel de carne dorim (ceafa de porc, costita, bacon), dar eu o prepar mai mult cu carne de pui, mai ales ca imi aminteste de vacantele petrecute la bunicii mei, la tara, unde pe timpul verii, cand se scotea ceapa din gradina, in combinatie cu multe rosii si un copanel de pui, era un deliciu. Se face si fara carne, numai cu legume, de exemplu, cu rosii si ardei copti.

Ingrediente

Portii:
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • dupa gust cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • 400 gr sos de rosii
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml apa
  • 1 buc morcovi
  • 300 ml ulei
  • 3 buc pulpe de pui
  • 1 kg ceapa
  • 1piper
    dupa gust
  • 2sare
    dupa gust
  • 3cimbru
    dupa gust
  • 4patrunjel
    1 legatura
  • 5sos de rosii
    400 gr
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7apa
    300 ml
  • 8morcovi
    1 buc
  • 9ulei
    300 ml
  • 10pulpe de pui
    3 buc
  • 11ceapa
    1 kg

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.