Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bascute cu branza

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Adriana

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Bascute cu branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bascute cu branza

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Adriana

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bascute cu branza

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Adriana
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr branza
  • 7 gr drojdie uscata
  • dupa gust esenta de rom
  • 350 gr faina
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura gris
  • 100 ml lapte
  • 1 buc oua
  • 1 lingura ulei
  • 4 linguri zahar
  • 6 linguri zahar
  • 2 buc oua
  • 1branza
    200 gr
  • 2drojdie uscata
    7 gr
  • 3esenta de rom
    dupa gust
  • 4faina
    350 gr
  • 5faina
    1 lingura
  • 6gris
    1 lingura
  • 7lapte
    100 ml
  • 8oua
    1 buc
  • 9ulei
    1 lingura
  • 10zahar
    4 linguri
  • 11zahar
    6 linguri
  • 12oua
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Emilia gateste
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 09:32
arata bine!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.