Excelent | Reteta gatita
Am testat una din tăvile Emile Henry ❤️(proaspăt adusă de curier acasă 😁) cu această rețetă de aluat de plăcintă... De ani de zile am fugit de aluatul dospit, fiindu-mi mai ușor să cumpăr foi de plăcintă din comerț. Am avut ceva emoții, mai ales că m-am chinuit un pic cu introducerea ei în tavă, din cauza umpluturii un pic cam lichide (de aici și forma un pic ciudată, căci am fost nevoită să o înjumătățesc, pentru a "ateriza" mai ușor în vas 😂), însă rezultatul final a fost WOW! 😍 Un aluat pufos, nu foarte dulce, perfect pentru a te lăsa să te bucuri în voie de aromele umpluturii folosite... Ce mai, o plăcintă moldovenească cu brânză sărată de oi, stafide și iaurt (de aici umplutura un pic prea lichidă, am scăpat cam mult, la preparare), DE-LI-CIOA-SĂ!!! 🥰
Am salvat și scris rețeta în caietul de bucate, cu siguranță nu voi mai încerca alt aluat pentru plăcintă prea curând! 👌
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!