Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste a la Bolognese

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

466 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Paste a la Bolognese
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste a la Bolognese

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

466 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Asa cum ii spune si numele - Paste a la Bolognese (si aceasta este denumirea corecta a retetei) - este originara din regiunea Bologna a Italiei si are o vechime de aproximativ 3 secole de savoare. A calatorit prin toate bucatariile din lume, s-a adaptat si le-a cucerit, indiferent de varianta in care a fost pregatita. Chef Sidia Sissoko ne propune o formula extrem de apropiata de cea originala, acceptata de Academia de Arta Culinara Italiana, pregatita cu maiestrie si cu ajutorul unor produse pentru gatit de calitate.

Paste a la Bolognese

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Asa cum ii spune si numele - Paste a la Bolognese (si aceasta este denumirea corecta a retetei) - este originara din regiunea Bologna a Italiei si are o vechime de aproximativ 3 secole de savoare. A calatorit prin toate bucatariile din lume, s-a adaptat si le-a cucerit, indiferent de varianta in care a fost pregatita. Chef Sidia Sissoko ne propune o formula extrem de apropiata de cea originala, acceptata de Academia de Arta Culinara Italiana, pregatita cu maiestrie si cu ajutorul unor produse pentru gatit de calitate.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr gris de grau
  • 4 buc oua
  • dupa gust sare
  • 800 gr carne de vita
  • 200 gr ceapa
  • 100 gr telina apio
  • 100 gr morcovi
  • 150 ml lapte
  • 50 ml sos de soia
  • 400 gr rosii
  • 250 ml vin rosu sec
  • 4 catei usturoi
  • 80 ml ulei
  • 50 gr unt
  • dupa gust foi de dafin
  • dupa gust piper
  • dupa gust nucsoara
  • dupa gust cimbru
  • 4 linguri parmezan
  • 1gris de grau
    400 gr
  • 2oua
    4 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4carne de vita
    800 gr
  • 5ceapa
    200 gr
  • 6telina apio
    100 gr
  • 7morcovi
    100 gr
  • 8lapte
    150 ml
  • 9sos de soia
    50 ml
  • 10rosii
    400 gr
  • 11vin rosu sec
    250 ml
  • 12usturoi
    4 catei
  • 13ulei
    80 ml
  • 14unt
    50 gr
  • 15foi de dafin
    dupa gust
  • 16piper
    dupa gust
  • 17nucsoara
    dupa gust
  • 18cimbru
    dupa gust
  • 19parmezan
    4 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Cherry  - Staub
895 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Basil  - Staub
990 leiÎn stoc
Decojitor inox, 18 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Black - Staub
895 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Set 3 accesorii pentru paste - KitchenAid
990 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.