Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cornuri cu gem

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

P Violeta

349 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Cornuri cu gem
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cornuri cu gem

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

P Violeta

349 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cornuri cu gem

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
P Violeta
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 200 ml apa
  • 250 ml apa
  • 7 gr drojdie uscata
  • 500 gr faina
  • 200 gr gem
  • 25 gr margarina
  • 4 linguri miere
  • 4 linguri miere
  • 1apa
    200 ml
  • 2apa
    250 ml
  • 3drojdie uscata
    7 gr
  • 4faina
    500 gr
  • 5gem
    200 gr
  • 6margarina
    25 gr
  • 7miere
    4 linguri
  • 8miere
    4 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/8e3590b5-7af9-4ae8-9861-e97a586363f1.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 23, 02:43
Foarte usor de facut si foarte bune de consumat in zilele de post.  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.