Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Miniamandine

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Sim0na

385 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Miniamandine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Miniamandine

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Sim0na

385 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

40 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Miniamandine

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

40 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Sim0na
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 30 ml apa
  • 300 ml apa
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri cacao
  • dupa gust esenta de rom
  • 8 linguri faina
  • 3 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 30 ml ulei
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 24 gr cappuccino
  • 200 gr zahar
  • 200 gr zahar
  • 6 buc oua
  • 1apa
    30 ml
  • 2apa
    300 ml
  • 3cacao
    2 linguri
  • 4cacao
    3 linguri
  • 5esenta de rom
    dupa gust
  • 6faina
    8 linguri
  • 7galbenus de ou
    3 buc
  • 8praf de copt
    1 lingurita
  • 9ulei
    30 ml
  • 10unt
    250 gr
  • 11zahar pudra
    150 gr
  • 12cappuccino
    24 gr
  • 13zahar
    200 gr
  • 14zahar
    200 gr
  • 15oua
    6 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.