Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Negresa de post cu glazura de cafea

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Gaby_Gabytza

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Negresa de post cu glazura de cafea
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Negresa de post cu glazura de cafea

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Gaby_Gabytza

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Negresa de post cu glazura de cafea

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Gaby_Gabytza
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 8 linguri apa
  • 300 ml apa
  • 600 gr faina
  • 3 linguri gem de prune
  • 15 gr praf de copt
  • 250 ml ulei
  • 1 lingura unt
  • 300 gr zahar
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri cafea solubila
  • 2 linguri cafea solubila
  • dupa gust esenta de rom
  • 1apa
    8 linguri
  • 2apa
    300 ml
  • 3faina
    600 gr
  • 4gem de prune
    3 linguri
  • 5praf de copt
    15 gr
  • 6ulei
    250 ml
  • 7unt
    1 lingura
  • 8zahar
    300 gr
  • 9zahar
    5 linguri
  • 10cafea solubila
    2 linguri
  • 11cafea solubila
    2 linguri
  • 12esenta de rom
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.