Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu flori

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Ancutsa

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu flori
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu flori

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Ancutsa

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

6 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Tort cu blat de nuca, crema de unt, imbracat in frisca si decorat cu multe floricele pe care le-am facut din pasta de zahar (fondant) si la care am lucrat o dupa-amiaza intreaga. Acestea trebuie facute cu o zi inainte, ca sa se usuce bine (in contact cu frisca se inmoaie).

Tort cu flori

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

6 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de nuca, crema de unt, imbracat in frisca si decorat cu multe floricele pe care le-am facut din pasta de zahar (fondant) si la care am lucrat o dupa-amiaza intreaga. Acestea trebuie facute cu o zi inainte, ca sa se usuce bine (in contact cu frisca se inmoaie).

Ingrediente

Portii:
  • 5 buc oua
  • dupa gust sare
  • 6 linguri zahar brut
  • 10 gr praf de copt
  • 2 linguri faina
  • 7 linguri nuci macinate
  • 400 ml apa
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 200 gr unt
  • 10 gr zahar vanilat Bourbon
  • 1 lingura cacao
  • 300 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata alba
  • 100 gr branza Mascarpone
  • 3 picaturi colorant alimentar
  • dupa gust decoratiuni ciocolata
  • dupa gust perle de zahar
  • dupa gust capsuni
  • 2 linguri zahar
  • dupa gust fondant albastru
  • dupa gust fondant roz
  • dupa gust fondant alb
  • dupa gust fondant verde
  • 1oua
    5 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3zahar brut
    6 linguri
  • 4praf de copt
    10 gr
  • 5faina
    2 linguri
  • 6nuci macinate
    7 linguri
  • 7apa
    400 ml
  • 8esenta de rom
    2 lingurite
  • 9unt
    200 gr
  • 10zahar vanilat Bourbon
    10 gr
  • 11cacao
    1 lingura
  • 12frisca lichida
    300 ml
  • 13ciocolata alba
    100 gr
  • 14branza Mascarpone
    100 gr
  • 15colorant alimentar
    3 picaturi
  • 16decoratiuni ciocolata
    dupa gust
  • 17perle de zahar
    dupa gust
  • 18capsuni
    dupa gust
  • 19zahar
    2 linguri
  • 20fondant albastru
    dupa gust
  • 21fondant roz
    dupa gust
  • 22fondant alb
    dupa gust
  • 23fondant verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 05:52
Un tort minunat, de sarbatoare!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:45
Foarte frumos!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.