Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Focaccia cu rozmarin si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Alexandra

136 retete postate

gatesc.co
Chef
Focaccia cu rozmarin si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Focaccia cu rozmarin si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Alexandra

136 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora 50 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Focaccia este o paine de origine italiana, foarte gustoasa, ce poate fi servita ca atare sau impreuna cu alte preparate.

Focaccia cu rozmarin si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora 50 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Alexandra
Chef
gatesc.co

Prezentare

Focaccia este o paine de origine italiana, foarte gustoasa, ce poate fi servita ca atare sau impreuna cu alte preparate.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr faina
  • praf de sare
  • 10 ml ulei de masline
  • 7 gr drojdie uscata
  • 3 legaturi rozmarin
  • 6 catei usturoi
  • dupa gust pesmet
  • 1faina
    500 gr
  • 2sare
    praf de
  • 3ulei de masline
    10 ml
  • 4drojdie uscata
    7 gr
  • 5rozmarin
    3 legaturi
  • 6usturoi
    6 catei
  • 7pesmet
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Laurentiu
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 23, 09:09
Reteta corecta.
Temperatura de. coacere poate fi mai mare de 200. De preferat mai mare.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor (1 intrebare )

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.

Ioana gatesc.co | acum un an

Buna, as dori sa stiu câta apa se pune in amestec. Mulțumesc