O salata gustoasa si satioasa cu carne de pui, oua fierte, branza Feta, frunze de salata verde, rosii, castravete si masline, invelite cu un dressing cremos din mustar suc de lamaie si ulei de masline.
O reteta perfecta pentru sarbatori, in cazul in care nu erati decisi ce salata sa aveti pe masa. Dulce-acrisoara, cremoasa si consistenta, aceasta salata chiar ne-a impresionat.
O retetea inspirata din bucataria turceasca, cu carne de pui bine condimentata si aromata cu suc si coaja de portocala. Salata intregeste preparatul si acesta nu mai are nevoie de nimic in plus.
Un preparat cu arome asiatice, care poate fi servit ca si aperitiv, la pranz sau cina. Ceapa rosie, ciupercile si carnea tocata de pui sunt gatite intr-un sos aromat din sos de soia, ghimbir, usturoi si ulei de susan. Ingredintele sunt legate la final de sosul Teriyaki si sunt servite in frunze crocante de salata verde.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!