Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Peking cu sos de lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Pui Peking cu sos de lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Peking cu sos de lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Puiul Pekin cu sos de lamaie este o reteta clasica in bucataria chinezeasca. O reteta delicioasa din bucataria chinezeasca, de pui cu sos de lamaie acrisor, dar usor indulcit, usor si rapid de pregatit. In 35 de minute, puteti sa va asezati la masa. Puiul este gatit stir-fry, adica rapid si putin. Asa se pregatesc majoritatea retetelor chinezesti. Sosul de lamaie face toata reteta! Este important sa gasiti echilibrul perfect, gustul care va place. Daca vi se pare prea acru, adaugati putin zahar.

Pui Peking cu sos de lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

10 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Puiul Pekin cu sos de lamaie este o reteta clasica in bucataria chinezeasca. O reteta delicioasa din bucataria chinezeasca, de pui cu sos de lamaie acrisor, dar usor indulcit, usor si rapid de pregatit. In 35 de minute, puteti sa va asezati la masa. Puiul este gatit stir-fry, adica rapid si putin. Asa se pregatesc majoritatea retetelor chinezesti. Sosul de lamaie face toata reteta! Este important sa gasiti echilibrul perfect, gustul care va place. Daca vi se pare prea acru, adaugati putin zahar.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr piept de pui dezosat
  • 120 gr sos Peking Lemon
  • 200 gr ciuperci
  • 50 ml vin alb
  • 20 ml coniac
  • 1 buc zahar cubic
  • 5 buc ceapa verde
  • 1 buc ardei iute
  • 2 linguri ulei de susan
  • 50 gr unt
  • 1 cana orez
  • 3 cani supa de pui
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 5 crengute de patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1piept de pui dezosat
    600 gr
  • 2sos Peking Lemon
    120 gr
  • 3ciuperci
    200 gr
  • 4vin alb
    50 ml
  • 5coniac
    20 ml
  • 6zahar cubic
    1 buc
  • 7ceapa verde
    5 buc
  • 8ardei iute
    1 buc
  • 9ulei de susan
    2 linguri
  • 10unt
    50 gr
  • 11orez
    1 cana
  • 12supa de pui
    3 cani
  • 13ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 14patrunjel
    5 crengute de
  • 15sare
    dupa gust
  • 16piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu "RIALTO", 24 cm - Ballarini
170 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 20, 08:59
Excepțional
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 20, 04:25
Deliciu maxim
Daaa cred ca este asa cum am spus,maxim!felicitari!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 20, 02:45
Ce să mai zic, mă lași fără cuvinte cu astfel de preparate 😍❣️
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.