Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Carne de porc cu sos de rosii, chimen, ceapa si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

gatestecucori

16 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Carne de porc cu sos de rosii, chimen, ceapa si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Carne de porc cu sos de rosii, chimen, ceapa si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

gatestecucori

16 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Carnea de porc cu sos de rosii este asemanatoare cu prepararea unei tocanite, se distinge insa prin faptul ca folosim cateva ingrediente in plus. Se pleaca de la carnea taiata cubulete medii- inainte de toate, carnea se prajeste bine intr-un putina untura, pe toate partile. Boiaua si chimenul nu pot lipsi dintre condimente. Carnea de porc cu sos de rosii se diferentiaza de tocanita prin faptul ca nu se adauga tot lichidul deodata, ci treptat, in mai multe randuri.

Carne de porc cu sos de rosii, chimen, ceapa si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
gatestecucori
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Carnea de porc cu sos de rosii este asemanatoare cu prepararea unei tocanite, se distinge insa prin faptul ca folosim cateva ingrediente in plus. Se pleaca de la carnea taiata cubulete medii- inainte de toate, carnea se prajeste bine intr-un putina untura, pe toate partile. Boiaua si chimenul nu pot lipsi dintre condimente. Carnea de porc cu sos de rosii se diferentiaza de tocanita prin faptul ca nu se adauga tot lichidul deodata, ci treptat, in mai multe randuri.

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr carne de porc
  • 2 linguri untura
  • 2 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 100 ml bulion
  • 1 lingura chimen
  • 4 linguri boia
  • dupa gust patrunjel
  • 1 l apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1carne de porc
    700 gr
  • 2untura
    2 linguri
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4usturoi
    4 catei
  • 5bulion
    100 ml
  • 6chimen
    1 lingura
  • 7boia
    4 linguri
  • 8patrunjel
    dupa gust
  • 9apa
    1 l
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
pavi_pav
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 09:01
super
supeer
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.