Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cornulete pictate

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Ancutsa

1000 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cornulete pictate
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cornulete pictate

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Ancutsa

1000 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora 9 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am vrut sa obtin niste cornulete speciale si m-am tot gandit cum sa le colorez. Daca as fi suprapus o foaie alba peste una roz, ar fi fost prea multa coca, plus ca voiam numai niste dungute roz, din loc in loc. Asa ca le-am colorat la final, cu suc de la salata de sfecla rosie. A ramas culoarea frumoasa si dupa copt, nu a oxidat, asa ca am fost multumita.

Cornulete pictate

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora 9 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am vrut sa obtin niste cornulete speciale si m-am tot gandit cum sa le colorez. Daca as fi suprapus o foaie alba peste una roz, ar fi fost prea multa coca, plus ca voiam numai niste dungute roz, din loc in loc. Asa ca le-am colorat la final, cu suc de la salata de sfecla rosie. A ramas culoarea frumoasa si dupa copt, nu a oxidat, asa ca am fost multumita.

Ingrediente

Portii:
  • 570 gr faina
  • 100 gr unt
  • 100 ml bors
  • 200 ml apa
  • 10 gr praf de copt
  • 1 buc oua
  • 0.5 lingurita sare
  • varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri gem de prune
  • 3 linguri gem de capsune
  • 4 linguri nuci macinate
  • 1 lingura suc de sfecla rosie
  • 1faina
    570 gr
  • 2unt
    100 gr
  • 3bors
    100 ml
  • 4apa
    200 ml
  • 5praf de copt
    10 gr
  • 6oua
    1 buc
  • 7sare
    0.5 lingurita
  • 8bicarbonat de sodiu
    varf de cutit
  • 9gem de prune
    2 linguri
  • 10gem de capsune
    3 linguri
  • 11nuci macinate
    4 linguri
  • 12suc de sfecla rosie
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Tava cuptor, 37 x 26,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 09:24
Ce dragalase sunt!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 12:04
Buna idee!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 10:26
Ce frumoase sunt
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.