Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine graham cu curmale

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Paine graham cu curmale
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine graham cu curmale

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Delicioasa.

Paine graham cu curmale

( )( )( )( )( ) ( 0 )
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Delicioasa.
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 100 gr faina integrala
  • 200 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1 lingurita zahar
  • 0.25 lingurita sare
  • 80 gr iaurt
  • 100 ml lapte
  • 25 ml apa
  • 30 gr curmale deshidratate
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1faina integrala
    100 gr
  • 2faina
    200 gr
  • 3praf de copt
    10 gr
  • 4zahar
    1 lingurita
  • 5sare
    0.25 lingurita
  • 6iaurt
    80 gr
  • 7lapte
    100 ml
  • 8apa
    25 ml
  • 9curmale deshidratate
    30 gr
  • 10suc de lamaie
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Pregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.

    Pregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.

  • Pasul 2
    terminat

    Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.

    Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.

  • Pasul 3
    terminat

    Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.

    Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Pregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.

    Pregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.

  • Pasul 2
    terminat

    Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.

    Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.

  • Pasul 3
    terminat

    Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.

    Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mixer cu bol 4.8L, Artisan, Model 125, Contour Silver - KitchenAid
3190 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.8L, Artisan, Model 125, Almond Cream - KitchenAid
3190 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.8L, Artisan, Model 175, Candy Apple - KitchenAid
3490 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.8L, Artisan, Model 175, Cast Iron Black - KitchenAid
3490 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.8L, Artisan, Model 175, Ink Blue - KitchenAid
3490 leiÎn stoc
Cos oval pentru paine 29,5 x 23 cm, plastic, Verde - Kesper
34 leiÎn stoc
Cos pentru paine, metal cromat, 21 x 21 cm, Negru - Kesper
54 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.