497 retete postate
497 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
45 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
45 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.
Pregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.
Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.
Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.
Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.
Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Pregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.
Pregatim mixerul si folosim ustensila de framantat. Punem toate ingredientele uscate in bolul mixerului, apoi si celelalte. In loc de apa simpla, folosim apa in care am hidratat curmalele. Mixam aproximativ 3-4 minute, apoi scoatem aluatul si il punem pe masa de lucru, intinzandu-l cu mainile.
Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.
Presaram curmalele hidratate si taiate in bucatele peste aluat. Il impaturim de mai multe ori pana incorporam toate fructele. Formam o bila pe care o crestam in patru parti, o asezam pe o coala de hartie de copt si o vom pune in tava.
Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.
Dam la cuptorul preincalzit la 210°C pentru 45 minute sau pana painea este frumos coapta.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!