Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cozonac bucovinean cu rahat turcesc si stafide cu cacao

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Kovacs'Kitchen

108 retete postate

gatesc.co
Chef
Cozonac bucovinean cu rahat turcesc si stafide cu cacao
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cozonac bucovinean cu rahat turcesc si stafide cu cacao

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Kovacs'Kitchen

108 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Foarte multi ani am testat retete diverse de cozonac si am experimentat mult. Imi doream un cozonac pufos, cu textura grea si vreau sa va prezint o reteta pe care daca o veti urma, veti avea un cozonac perfect!

Cozonac bucovinean cu rahat turcesc si stafide cu cacao

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Kovacs'Kitchen
Chef
gatesc.co

Prezentare

Foarte multi ani am testat retete diverse de cozonac si am experimentat mult. Imi doream un cozonac pufos, cu textura grea si vreau sa va prezint o reteta pe care daca o veti urma, veti avea un cozonac perfect!

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 125 gr zahar
  • 100 ml ulei
  • 4 buc galbenus de ou
  • 1 varf de cutit sare
  • 30 gr zahar vanilat
  • 275 ml lapte
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 buc galbenus de ou
  • 10 ml esenta de lamaie
  • 10 ml esenta de vanilie
  • 1faina
    500 gr
  • 2drojdie proaspata
    25 gr
  • 3zahar
    125 gr
  • 4ulei
    100 ml
  • 5galbenus de ou
    4 buc
  • 6sare
    1 varf de cutit
  • 7zahar vanilat
    30 gr
  • 8lapte
    275 ml
  • 9ulei de floarea soarelui
    3 linguri
  • 10galbenus de ou
    1 buc
  • 11esenta de lamaie
    10 ml
  • 12esenta de vanilie
    10 ml
Umpluturi
  • 250 gr rahat
  • 3 buc albus de ou
  • 100 gr stafide
  • 1 lingura cacao
  • 5 ml esenta de rom
  • 3 linguri zahar
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1rahat
    250 gr
  • 2albus de ou
    3 buc
  • 3stafide
    100 gr
  • 4cacao
    1 lingura
  • 5esenta de rom
    5 ml
  • 6zahar
    3 linguri
  • 7scortisoara
    1 varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pensula gratar, 40 cm - Westmark
72 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Spatula plastic, 30cm, "Gentle" - Westmark
27 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 2L - Glasslock
94 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/4,1L - AMT Gastroguss
360 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.