(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (5)
Am pregatit acest tort ca pe o explozie de arome si bucurie, care sa estompeze monotonia iernii. Aceasta bucurie o reprezinta fructele folosite. Am pregatit un blat cu migdale, mure si apa de flori de trandafir, l-am taiat in 3 foi, pe care le-am insiropat delicat si le-am uns cu coulis de zmeura. L-am imbracat in glazura oglinda, cu efect marmorat, in doua nuante frumoase, calde, ca un dans pasional. M-am gandit ca o crema cu mascarpone, frisca, zmeura si coaja de lamaie, deloc dulce, ci mai degraba usor acrisoara va echilibra gustul final al tortului, tinand cont ca glazura oglinda este de felul ei dulce. Cat despre decoratiuni, destul de migaloase si ele, am lucrat ceva la ele, insa va voi povesti mai pe larg alta data despre acestea, pentru a nu ingreuna reteta. Cand am terminat tortul, stiam ca trebuie sa poarte un nume potrivit, asa ca i-am spus Bolero, pentru ca imi place mult aceasta compozitie.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!