Ce am mai gasit astazi in frigider? Conserva de naut, de la care am folosit ieri zeama-aquafaba, care era musai de pregatit astazi. Plecand de la acest aliment, am zis ca de hummus nu am pofta, asa ca m-am gandit sa le transform in niste crutoane cruncky, foarte aromate. Daca avem crutoane, atunci ne lipseste o supa crema delicioasa, care merge de minune asezonata cu gusturi #orientale. Asa ca am ajuns sa fac o supa crema de rosii cu ghimbir, ca sa pastrez linia aromelor orientale. Nu mi-am imaginat ca poate fi asa gustoasa, spicy, usor dulce-acrisoara combinatia dintre rosie si ghimbir. Zis si facut, in 45 de minute aveam gata supa crema, pe care am lasat-o ceva mai mult la fiert, ca sa isi elibereze toate aromele. O consider o varianta #vegan pentru o cina usoara, de seara calduroasa de primavara.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!