Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mancare de vinete cu carne de miel in stil libanez

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Mancare de vinete cu carne de miel in stil libanez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mancare de vinete cu carne de miel in stil libanez

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Mancare de vinete cu carne de miel, sos din branza de capra si pasta de susan.

Mancare de vinete cu carne de miel in stil libanez

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Mancare de vinete cu carne de miel, sos din branza de capra si pasta de susan.

Ingrediente

Portii:
Vinete prajite
  • 3 buc vinete
  • 1 lingura sare de mare
  • 60 ml ulei
  • 1vinete
    3 buc
  • 2sare de mare
    1 lingura
  • 3ulei
    60 ml
Umplutura
  • 450 gr carne tocata de miel
  • 1 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 0.25 lingurita ienibahar
  • 0.5 lingurita chimen macinat
  • 0.5 lingurita menta uscata
  • 1 lingurita boia
  • 150 ml vin alb
  • 150 ml apa
  • 4 buc rosii
  • 1 lingura ulei
  • 1carne tocata de miel
    450 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6ienibahar
    0.25 lingurita
  • 7chimen macinat
    0.5 lingurita
  • 8menta uscata
    0.5 lingurita
  • 9boia
    1 lingurita
  • 10vin alb
    150 ml
  • 11apa
    150 ml
  • 12rosii
    4 buc
  • 13ulei
    1 lingura
Sos cu branza de capra si pasta de susan
  • 60 gr faina
  • 60 gr unt
  • 800 ml lapte
  • 200 gr branza de capra
  • 50 gr pasta de susan
  • dupa gust sare
  • 1faina
    60 gr
  • 2unt
    60 gr
  • 3lapte
    800 ml
  • 4branza de capra
    200 gr
  • 5pasta de susan
    50 gr
  • 6sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Termometru carne fara fir cu 2 sonde - Zokura
275 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 2L - Glasslock
94 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.