Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de pui desozate in sos de caise si patrunjel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Pulpe de pui desozate in sos de caise si patrunjel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui desozate in sos de caise si patrunjel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O aroma minunata!

Pulpe de pui desozate in sos de caise si patrunjel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

O aroma minunata!

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc pulpe de pui dezosate
  • 4 buc caise
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri zahar brun
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml apa
  • 50 gr unt
  • 1pulpe de pui dezosate
    4 buc
  • 2caise
    4 buc
  • 3suc de lamaie
    2 linguri
  • 4zahar brun
    2 linguri
  • 5ulei de masline
    3 linguri
  • 6patrunjel
    1 legatura
  • 7apa
    150 ml
  • 8unt
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu "RIALTO", 24 cm - Ballarini
170 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.