Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui in crusta de susan, faina de migdale si fulgi de ovaz

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Piept de pui in crusta de susan, faina de migdale si fulgi de ovaz
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui in crusta de susan, faina de migdale si fulgi de ovaz

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Un gust deosebit!

Piept de pui in crusta de susan, faina de migdale si fulgi de ovaz

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Un gust deosebit!

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr piept de pui dezosat
  • 1 lingura susan
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 linguri faina de migdale
  • 2 buc oua
  • 200 ml ulei
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1piept de pui dezosat
    300 gr
  • 2susan
    1 lingura
  • 3fulgi de ovaz
    2 linguri
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6faina de migdale
    2 linguri
  • 7oua
    2 buc
  • 8ulei
    200 ml
  • 9usturoi pudra
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.