Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Coquelet de Bretagne marinat si gatit la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Coquelet de Bretagne marinat si gatit la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Coquelet de Bretagne marinat si gatit la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Poate ca suna un pic simandicos, dar va asigur ca nu este asa. In primul rand, sa va povestesc putin despre acesti cocosei pitici: coquelet-ul este un puisor de ferma, crescut in Bretagne, fiind renumit pentru gustul sau autentic, de pui de tara, are o alimentatie naturala, 100% vegetala, cu minerale si vitamine, sunt crescuti traditional, liber, in zone cu iarba si copaci, nu li se administreaza tratament cu antibiotice. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina, extrem de frageda si gustul deosebit. Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma, saraca in grasimi si cu un gust inconfundabil de pui de tara. Pentru ca sunt hraniti cu porumb, au o culoare galbuie.

Coquelet de Bretagne marinat si gatit la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Party

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Poate ca suna un pic simandicos, dar va asigur ca nu este asa. In primul rand, sa va povestesc putin despre acesti cocosei pitici: coquelet-ul este un puisor de ferma, crescut in Bretagne, fiind renumit pentru gustul sau autentic, de pui de tara, are o alimentatie naturala, 100% vegetala, cu minerale si vitamine, sunt crescuti traditional, liber, in zone cu iarba si copaci, nu li se administreaza tratament cu antibiotice. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina, extrem de frageda si gustul deosebit. Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma, saraca in grasimi si cu un gust inconfundabil de pui de tara. Pentru ca sunt hraniti cu porumb, au o culoare galbuie.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc pui Coquelet de Bretagne
  • 300 gr cartofi noi
  • 6 catei usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita boia afumata
  • 150 ml vin alb
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 50 gr tamarind
  • 1 legatura patrunjel
  • 1pui Coquelet de Bretagne
    2 buc
  • 2cartofi noi
    300 gr
  • 3usturoi
    6 catei
  • 4ulei de masline
    100 ml
  • 5boia afumata
    1 lingurita
  • 6vin alb
    150 ml
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper macinat
    dupa gust
  • 9tamarind
    50 gr
  • 10patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 20, 12:08
Interesant
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 20, 04:29
Pe gustul meu
Super bun,nu cred că este diferența fata de cel francez!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.