Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri cu parizer si cascaval

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef
Rulouri cu parizer si cascaval
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri cu parizer si cascaval

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ceva rapid, pe gustul celor mici.

Rulouri cu parizer si cascaval

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

RalucaM
Chef
gatesc.co

Prezentare

Ceva rapid, pe gustul celor mici.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr faina
  • 200 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 7 gr drojdie uscata
  • 150 gr parizer
  • 150 gr cascaval
  • 500 ml ulei
  • 1faina
    500 gr
  • 2apa
    200 ml
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4zahar
    1 lingurita
  • 5sare
    1 lingurita
  • 6drojdie uscata
    7 gr
  • 7parizer
    150 gr
  • 8cascaval
    150 gr
  • 9ulei
    500 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.