Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Covrigi cu maia naturala

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Andu

7 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Covrigi cu maia naturala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Covrigi cu maia naturala

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Andu

7 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Acestia nu sunt covrigii uscati cu gust fad de la colt de strada, ci sunt covrigi aurii, moi si surpinzator de gustosi. Mai adaugam si satisfactia impletirii lor (mai simpla decat ar parea la prima vedere, o activitate potrivita chiar si pentru copii) si avem un preparat pe care sa-l tot faci. Singurul ingredient mai special este maiaua naturala, care insa se poate face acasa cu putina rabdare si atentie si foarte putin efort, folosind doar apa si faina!

Covrigi cu maia naturala

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Andu
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Acestia nu sunt covrigii uscati cu gust fad de la colt de strada, ci sunt covrigi aurii, moi si surpinzator de gustosi. Mai adaugam si satisfactia impletirii lor (mai simpla decat ar parea la prima vedere, o activitate potrivita chiar si pentru copii) si avem un preparat pe care sa-l tot faci. Singurul ingredient mai special este maiaua naturala, care insa se poate face acasa cu putina rabdare si atentie si foarte putin efort, folosind doar apa si faina!

Ingrediente

Portii:
Covrigi
  • 200 ml apa
  • 230 gr maia
  • 360 gr faina
  • 30 gr lapte praf
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1.5 lingurite sare
  • 2 lingurite drojdie uscata
  • 1apa
    200 ml
  • 2maia
    230 gr
  • 3faina
    360 gr
  • 4lapte praf
    30 gr
  • 5zahar
    1 lingura
  • 6ulei
    1 lingura
  • 7sare
    1.5 lingurite
  • 8drojdie uscata
    2 lingurite
Topping
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura apa
  • dupa gust sare grunjoasa
  • 30 gr unt
  • 1zahar
    1 lingurita
  • 2apa
    1 lingura
  • 3sare grunjoasa
    dupa gust
  • 4unt
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
magda.srecipes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 04:20
Yummy, cat de mult îmi plac :)
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lexi
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 20, 09:22
Instructiuni simple si usor de urmarit
covrigii au iesit foarte gustosi!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.