2297 retete postate
2297 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatim sosul. Punem iaurtul intr-un bol. Adaugam sare, marar proaspat tocat, usturoi tocat marunt si mustar. Amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. Pastram amestecul de iaurt la frigider.
Pregatim sosul. Punem iaurtul intr-un bol. Adaugam sare, marar proaspat tocat, usturoi tocat marunt si mustar. Amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. Pastram amestecul de iaurt la frigider.
Pregatim ingredientele pentru umplutura. Maruntim ciupercile brune in robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt. Punen hribii la hidratat in 200 ml de apa calda.
Pregatim ingredientele pentru umplutura. Maruntim ciupercile brune in robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt. Punen hribii la hidratat in 200 ml de apa calda.
Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si o calim 5-6 minute, pana cand devine sticloasa.
Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si o calim 5-6 minute, pana cand devine sticloasa.
Adaugam ciupercile brune, sare, piper si hribii hidratati si taiati in bucati mai mici.
Adaugam ciupercile brune, sare, piper si hribii hidratati si taiati in bucati mai mici.
Amestecam si continuam sa gatim pentru inca 20-25 de minute, pana cand tot lichidul din tigaie s-a evaporat. Transferam compozitia intr-un bol si o lasam deoparte.
Amestecam si continuam sa gatim pentru inca 20-25 de minute, pana cand tot lichidul din tigaie s-a evaporat. Transferam compozitia intr-un bol si o lasam deoparte.
Pregatim aluatul. Punem faina intr-un bol. Adaugam sare, apa si ulei. Framantam pana cand ingredientele lichide au fost incorporate in faina. Transferam aluatul pe blatul de lucru si il framantam pana cand devine neted si omogen.
Pregatim aluatul. Punem faina intr-un bol. Adaugam sare, apa si ulei. Framantam pana cand ingredientele lichide au fost incorporate in faina. Transferam aluatul pe blatul de lucru si il framantam pana cand devine neted si omogen.
Acoperim aluatul si il lasam sa se odihneasca pentru 10-15 minute.
Acoperim aluatul si il lasam sa se odihneasca pentru 10-15 minute.
Impartim aluatul in 2 bucati. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat pana la o grosime de 2-3 mm. Decupam discuri cu diametrul de aproximativ 7-8 cm.
Impartim aluatul in 2 bucati. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat pana la o grosime de 2-3 mm. Decupam discuri cu diametrul de aproximativ 7-8 cm.
Luam pe rand cate 1 disc si punem in mijloc cate o lingurita de umplutura. Pliem aluatul peste umplutura astfel incat sa formam un semicerc. Presam aluatul in jurul umpluturii ca sa scoatem aerul si totodata ca sa sigilam marginile. Indoim partea superioara a semicercului, rasucim marginile in jurul degetului si le sigilam. Procedam la fel cu restul de aluat si umplutura.
Luam pe rand cate 1 disc si punem in mijloc cate o lingurita de umplutura. Pliem aluatul peste umplutura astfel incat sa formam un semicerc. Presam aluatul in jurul umpluturii ca sa scoatem aerul si totodata ca sa sigilam marginile. Indoim partea superioara a semicercului, rasucim marginile in jurul degetului si le sigilam. Procedam la fel cu restul de aluat si umplutura.
Punem 2 litri de apa si sare la fiert. Adaugam tortellini si ii fierbem 2-3 minute, pana cand se ridica la suprafata. Ii scoatem cu spumiera intr-un bol.
Punem 2 litri de apa si sare la fiert. Adaugam tortellini si ii fierbem 2-3 minute, pana cand se ridica la suprafata. Ii scoatem cu spumiera intr-un bol.
Pastram aproximativ 150 ml din apa in care au fiert pastele si o adaugam peste amestecul de iaurt si marar. Omogenizam pana cand obtinem un sos.
Pastram aproximativ 150 ml din apa in care au fiert pastele si o adaugam peste amestecul de iaurt si marar. Omogenizam pana cand obtinem un sos.
Impartim tortellini in farfurii si ii servim cu sosul de iaurt.
Impartim tortellini in farfurii si ii servim cu sosul de iaurt.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Pregatim sosul. Punem iaurtul intr-un bol. Adaugam sare, marar proaspat tocat, usturoi tocat marunt si mustar. Amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. Pastram amestecul de iaurt la frigider.
Pregatim sosul. Punem iaurtul intr-un bol. Adaugam sare, marar proaspat tocat, usturoi tocat marunt si mustar. Amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. Pastram amestecul de iaurt la frigider.
Pregatim ingredientele pentru umplutura. Maruntim ciupercile brune in robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt. Punen hribii la hidratat in 200 ml de apa calda.
Pregatim ingredientele pentru umplutura. Maruntim ciupercile brune in robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt. Punen hribii la hidratat in 200 ml de apa calda.
Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si o calim 5-6 minute, pana cand devine sticloasa.
Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si o calim 5-6 minute, pana cand devine sticloasa.
Adaugam ciupercile brune, sare, piper si hribii hidratati si taiati in bucati mai mici.
Adaugam ciupercile brune, sare, piper si hribii hidratati si taiati in bucati mai mici.
Amestecam si continuam sa gatim pentru inca 20-25 de minute, pana cand tot lichidul din tigaie s-a evaporat. Transferam compozitia intr-un bol si o lasam deoparte.
Amestecam si continuam sa gatim pentru inca 20-25 de minute, pana cand tot lichidul din tigaie s-a evaporat. Transferam compozitia intr-un bol si o lasam deoparte.
Pregatim aluatul. Punem faina intr-un bol. Adaugam sare, apa si ulei. Framantam pana cand ingredientele lichide au fost incorporate in faina. Transferam aluatul pe blatul de lucru si il framantam pana cand devine neted si omogen.
Pregatim aluatul. Punem faina intr-un bol. Adaugam sare, apa si ulei. Framantam pana cand ingredientele lichide au fost incorporate in faina. Transferam aluatul pe blatul de lucru si il framantam pana cand devine neted si omogen.
Acoperim aluatul si il lasam sa se odihneasca pentru 10-15 minute.
Acoperim aluatul si il lasam sa se odihneasca pentru 10-15 minute.
Impartim aluatul in 2 bucati. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat pana la o grosime de 2-3 mm. Decupam discuri cu diametrul de aproximativ 7-8 cm.
Impartim aluatul in 2 bucati. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat pana la o grosime de 2-3 mm. Decupam discuri cu diametrul de aproximativ 7-8 cm.
Luam pe rand cate 1 disc si punem in mijloc cate o lingurita de umplutura. Pliem aluatul peste umplutura astfel incat sa formam un semicerc. Presam aluatul in jurul umpluturii ca sa scoatem aerul si totodata ca sa sigilam marginile. Indoim partea superioara a semicercului, rasucim marginile in jurul degetului si le sigilam. Procedam la fel cu restul de aluat si umplutura.
Luam pe rand cate 1 disc si punem in mijloc cate o lingurita de umplutura. Pliem aluatul peste umplutura astfel incat sa formam un semicerc. Presam aluatul in jurul umpluturii ca sa scoatem aerul si totodata ca sa sigilam marginile. Indoim partea superioara a semicercului, rasucim marginile in jurul degetului si le sigilam. Procedam la fel cu restul de aluat si umplutura.
Punem 2 litri de apa si sare la fiert. Adaugam tortellini si ii fierbem 2-3 minute, pana cand se ridica la suprafata. Ii scoatem cu spumiera intr-un bol.
Punem 2 litri de apa si sare la fiert. Adaugam tortellini si ii fierbem 2-3 minute, pana cand se ridica la suprafata. Ii scoatem cu spumiera intr-un bol.
Pastram aproximativ 150 ml din apa in care au fiert pastele si o adaugam peste amestecul de iaurt si marar. Omogenizam pana cand obtinem un sos.
Pastram aproximativ 150 ml din apa in care au fiert pastele si o adaugam peste amestecul de iaurt si marar. Omogenizam pana cand obtinem un sos.
Impartim tortellini in farfurii si ii servim cu sosul de iaurt.
Impartim tortellini in farfurii si ii servim cu sosul de iaurt.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!