( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Oricand vreti sa duceti un preparat cu un level mai sus, adaugati unt brun. Brown butter (cum ii se spune) este practic unt fiert pana cand solidele de lapte prezente in el se caramelizeaza. Asa se obtine un gust foarte intens, de nuca prajita. Am invatat sa fac acest unt la scoala de bucatari. Efectiv orice piure care contine acest unt iese GENIAL. Se poate adauga si un prajituri si ies ataaat de bune! Astazi vorbim despre un cod cu unt brun usor aromatizat (nu ca ar avea nevoie, dar trebuia sa imi pun si eu amprenta putin). Puteti opta pentru orice alt peste, evident. Va recomand totusi un peste alb care sa nu fie foarte gras, daca folosim atat de mult unt. Si apropo de mult unt, eu am exagerat, voi puneti cat doriti.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!