Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rulourile cu branza de vaci sunt bune de servit pe timp vara, atunci cand avem nevoie de un desert care nu e foarte dulce. Se pot servi ca atare, alaturi de fructe sau de sos de capsuni sau de cirese.

Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

MBinder
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Rulourile cu branza de vaci sunt bune de servit pe timp vara, atunci cand avem nevoie de un desert care nu e foarte dulce. Se pot servi ca atare, alaturi de fructe sau de sos de capsuni sau de cirese.

Ingrediente

Portii:
  • 550 gr unt
  • 4 buc oua
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 500 gr faina
  • 150 ml apa
  • 750 gr branza de vaca
  • 150 gr zahar
  • 50 gr gris de grau
  • 5 gr coaja de portocala
  • 5 ml esenta de rom
  • 1 buc galbenus de ou
  • 30 ml lapte
  • 50 gr zahar pudra
  • 50 gr stafide
  • 1unt
    550 gr
  • 2oua
    4 buc
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4suc de lamaie
    1 lingura
  • 5faina
    500 gr
  • 6apa
    150 ml
  • 7branza de vaca
    750 gr
  • 8zahar
    150 gr
  • 9gris de grau
    50 gr
  • 10coaja de portocala
    5 gr
  • 11esenta de rom
    5 ml
  • 12galbenus de ou
    1 buc
  • 13lapte
    30 ml
  • 14zahar pudra
    50 gr
  • 15stafide
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.