Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lava cake fara gluten

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Diana

124 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Lava cake fara gluten
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lava cake fara gluten

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Diana

124 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

9 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Lava cake este considerat un desert pretentios, fiind destul de greu de obtinut "lava", acea ciocolata care curge. Vedeti in ceea ce urmeaza cat de usor se prepara, de fapt.

Lava cake fara gluten

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

9 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Lava cake este considerat un desert pretentios, fiind destul de greu de obtinut "lava", acea ciocolata care curge. Vedeti in ceea ce urmeaza cat de usor se prepara, de fapt.

Ingrediente

Portii:
  • 80 gr ciocolata vegana
  • 1 lingura pudra de carob
  • 75 gr zahar
  • 50 gr unt de cocos
  • 1 buc oua
  • 75 gr faina de orez
  • 1ciocolata vegana
    80 gr
  • 2pudra de carob
    1 lingura
  • 3zahar
    75 gr
  • 4unt de cocos
    50 gr
  • 5oua
    1 buc
  • 6faina de orez
    75 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.