222 retete postate
222 retete postate
Pregatire
5 minute
Preparare
55 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
5 minute
Preparare
55 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSpalam tijele de rubarba si le taiem in felii de 1 cm.
Spalam tijele de rubarba si le taiem in felii de 1 cm.
Le punem intr-o cratita, apoi turnam zaharul peste ele.
Le punem intr-o cratita, apoi turnam zaharul peste ele.
Dam drumul la foc mediu si lasam asa pana se topeste zaharul, amestecand ocazional.
Dam drumul la foc mediu si lasam asa pana se topeste zaharul, amestecand ocazional.
Dupa ce s-a topit zaharul, reducem focul la minim si lasam sa fiarba 15 minute.
Dupa ce s-a topit zaharul, reducem focul la minim si lasam sa fiarba 15 minute.
Dupa cele 15 minute, luam de pe foc, adaugam zeama de lamaie si lasam sa se racoreasca 10 minute.
Dupa cele 15 minute, luam de pe foc, adaugam zeama de lamaie si lasam sa se racoreasca 10 minute.
Punem toata compozitia intr-o sita deasupra unui vas si o lasam sa stea asa cateva ore pentru a se scurge bine.
Punem toata compozitia intr-o sita deasupra unui vas si o lasam sa stea asa cateva ore pentru a se scurge bine.
Dupa cele cateva ore mai presam piureul si stoarcem bine ultimele picauri de sirop.
Dupa cele cateva ore mai presam piureul si stoarcem bine ultimele picauri de sirop.
Punem siropul in sticlute sterilizate, apoi le sigilam bine.
Punem siropul in sticlute sterilizate, apoi le sigilam bine.
Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.
Spalam tijele de rubarba si le taiem in felii de 1 cm.
Spalam tijele de rubarba si le taiem in felii de 1 cm.
Le punem intr-o cratita, apoi turnam zaharul peste ele.
Le punem intr-o cratita, apoi turnam zaharul peste ele.
Dam drumul la foc mediu si lasam asa pana se topeste zaharul, amestecand ocazional.
Dam drumul la foc mediu si lasam asa pana se topeste zaharul, amestecand ocazional.
Dupa ce s-a topit zaharul, reducem focul la minim si lasam sa fiarba 15 minute.
Dupa ce s-a topit zaharul, reducem focul la minim si lasam sa fiarba 15 minute.
Dupa cele 15 minute, luam de pe foc, adaugam zeama de lamaie si lasam sa se racoreasca 10 minute.
Dupa cele 15 minute, luam de pe foc, adaugam zeama de lamaie si lasam sa se racoreasca 10 minute.
Punem toata compozitia intr-o sita deasupra unui vas si o lasam sa stea asa cateva ore pentru a se scurge bine.
Punem toata compozitia intr-o sita deasupra unui vas si o lasam sa stea asa cateva ore pentru a se scurge bine.
Dupa cele cateva ore mai presam piureul si stoarcem bine ultimele picauri de sirop.
Dupa cele cateva ore mai presam piureul si stoarcem bine ultimele picauri de sirop.
Punem siropul in sticlute sterilizate, apoi le sigilam bine.
Punem siropul in sticlute sterilizate, apoi le sigilam bine.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!