Sunt multe bunatati in lumea asta, dar atunci cand gusti o zacusca traditionala, preparata la tuci, e clar ca o adaugi in top bunatati. In plus, ramai si cu amintirea amestecatului in tuci si gustatului direct din lingura de lemn imensa cu care ai amestecat. Asta mie mi se pare minunat! Nu este o munca usoara sa faci zacusca, iti cam ia o zi intreaga cu tot cu pusul in borcane si sterilizatul acestora. Atunci cand sunt in plin proces mi se pare prea obositor si ma gandesc ce simplu este totusi sa o cumperi, dar apoi imi dau seama ca nimic nu se compara cu ceea ce faci tu acasa. Zacusca mea sunt convinsa ca bate orice zacusca din comert din toate punctele de vedere. Haideti sa va spun cum am preparat-o eu si ce ingrediente am folosit (cantitatile sunt ale legumelor in stare cruda, inainte de a fi coapte, decojite, preparate).
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!