124 retete postate
124 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
3 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
3 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.
Se blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.
Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.
Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.
Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.
Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.
Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.
Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.
Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.
Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.
Se blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.
Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.
Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.
Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.
Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.
Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.
Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.
Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.
Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!