Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chec cu ciocolata fara gluten

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Diana

124 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Chec cu ciocolata fara gluten
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chec cu ciocolata fara gluten

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Diana

124 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

O prajitura vegana, fara gluten si zahar, cu un gust intens de ciocolata.

Chec cu ciocolata fara gluten

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Prezentare

O prajitura vegana, fara gluten si zahar, cu un gust intens de ciocolata.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr faina de ovaz
  • 50 gr faina de cocos
  • 1 buc banane
  • 200 ml lapte de cocos
  • 50 gr ciocolata vegana
  • 1 lingura pudra de carob
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 2 buc pere
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1faina de ovaz
    200 gr
  • 2faina de cocos
    50 gr
  • 3banane
    1 buc
  • 4lapte de cocos
    200 ml
  • 5ciocolata vegana
    50 gr
  • 6pudra de carob
    1 lingura
  • 7esenta de rom
    1 lingurita
  • 8pere
    2 buc
  • 9praf de copt
    2 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Se blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.

    Se blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.

  • Pasul 2
    terminat

    Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.

    Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.

  • Pasul 3
    terminat

    Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.

    Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.

  • Pasul 4
    terminat

    Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.

    Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.

  • Pasul 5
    terminat

    Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.

    Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Se blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.

    Se blendeaza perele curatate cu banana, esenta de rom si 150 ml din laptele de cocos. Intre timp se pune ciocolata la topit pe bain-marie.

  • Pasul 2
    terminat

    Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.

    Se amesteca fainurile intre ele si cu praful de copt si pudra de roscove.

  • Pasul 3
    terminat

    Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.

    Cand ciocolata este jumatate topita, se adauga treptat cei 50 ml lapte de cocos si se amesteca. Dupa ce e topita complet, se lasa 5 minute la racit.

  • Pasul 4
    terminat

    Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.

    Se incorporeaza amestecul de para si banana in ciocolata topita treptat si incepe sa se adauge faina in ploaie, mixandu-se foarte bine.

  • Pasul 5
    terminat

    Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.

    Forma de copt se pregateste cu hartie de copt si se aduga aluatul. Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, preferabil cu ventilatie sus-jos.

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Iulia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 09:16
😮😮😮
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.