Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tagliata de vita

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tagliata de vita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tagliata de vita

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

O metoda perfecta pentru a va impresiona partenerii de cina. Pentru un succes garantat, calitatea bucatii de carne este esentiala. Alegeti o bucata de antricot sau vrabioara de minimum 3 cm grosime. Grosimea bucatii de carne va determina timpul de gatire, dar poate si metoda aleasa de gatire. Un alt factor de care are trebui sa tineti cont este preferinta de servire a carnii, de la rare (in sange) pana la well done (bine facuta). Personal, prefer carnea facuta undeva intre rare si medium-rare.

Tagliata de vita

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

O metoda perfecta pentru a va impresiona partenerii de cina. Pentru un succes garantat, calitatea bucatii de carne este esentiala. Alegeti o bucata de antricot sau vrabioara de minimum 3 cm grosime. Grosimea bucatii de carne va determina timpul de gatire, dar poate si metoda aleasa de gatire. Un alt factor de care are trebui sa tineti cont este preferinta de servire a carnii, de la rare (in sange) pana la well done (bine facuta). Personal, prefer carnea facuta undeva intre rare si medium-rare.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr antricot de vita
  • 100 gr rucola
  • 100 gr rosii Cherry
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru
  • 30 ml ulei de masline
  • 20 gr unt
  • 1 lingura otet balsamic
  • dupa gust parmezan
  • 1antricot de vita
    500 gr
  • 2rucola
    100 gr
  • 3rosii Cherry
    100 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper negru
    dupa gust
  • 6ulei de masline
    30 ml
  • 7unt
    20 gr
  • 8otet balsamic
    1 lingura
  • 9parmezan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie fonta, 26cm, Black - Staub
780 leiÎn stoc
Platou servire 45 x 30 cm, ardezie - Kesper
64 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 24 cm - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc
Platou servire 35,5 cm, ardezie - Kesper
49 leiÎn stoc
Platou servire 40 x 30 cm, ardezie - Kesper
35 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.