Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Penne Rigate in sos de conopida si branza Pecorino

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Penne Rigate in sos de conopida si branza Pecorino
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Penne Rigate in sos de conopida si branza Pecorino

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Deosebit de gustoasa!

Penne Rigate in sos de conopida si branza Pecorino

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Deosebit de gustoasa!

Ingrediente

Portii:
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 210 gr paste penne rigate
  • 250 gr conopida
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 l apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 150 gr branza Pecorino
  • 1 lingura ulei
  • 1ulei de masline
    5 linguri
  • 2usturoi
    2 catei
  • 3paste penne rigate
    210 gr
  • 4conopida
    250 gr
  • 5smantana pentru gatit
    200 ml
  • 6apa
    1 l
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9branza Pecorino
    150 gr
  • 10ulei
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.