Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Clafoutis cu capsune

(*)(*)(*)(*)(*) (30)
 chef profile img

Sweets & Others

117 retete postate

gatesc.co
Chef
Clafoutis cu capsune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Clafoutis cu capsune

(*)(*)(*)(*)(*) (30)
chef profile img

Sweets & Others

117 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Pe romaneste, budinca cremoasa de vanilie cu fructe, orice fructe- da, da puteti pune visine, cirese, portocala, afine, zmeura, fructe de padure, mere, orice va trece prin cap- gustul va fi la fel de bun si aromat chiar si cu fructe congelate. Se face extrem de usor- in 10 minute este gata, plus inca 40 de minute la cuptor si nu aveti nevoie decat de un bol, un tel si niste ingrediente pe care oricine le are la indemana. Merita incercat cu orice ocazie!

Clafoutis cu capsune

(*)(*)(*)(*)(*) ( 30 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Sweets & Others
Chef
gatesc.co

Prezentare

Pe romaneste, budinca cremoasa de vanilie cu fructe, orice fructe- da, da puteti pune visine, cirese, portocala, afine, zmeura, fructe de padure, mere, orice va trece prin cap- gustul va fi la fel de bun si aromat chiar si cu fructe congelate. Se face extrem de usor- in 10 minute este gata, plus inca 40 de minute la cuptor si nu aveti nevoie decat de un bol, un tel si niste ingrediente pe care oricine le are la indemana. Merita incercat cu orice ocazie!

Ingrediente

Portii:
  • 3 buc oua
  • 80 gr zahar
  • 1 praf de sare
  • 80 gr faina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 120 ml lapte
  • 120 ml frisca lichida
  • 30 gr unt
  • 200 gr capsuni
  • 1oua
    3 buc
  • 2zahar
    80 gr
  • 3sare
    1 praf de
  • 4faina
    80 gr
  • 5esenta de vanilie
    1 lingurita
  • 6lapte
    120 ml
  • 7frisca lichida
    120 ml
  • 8unt
    30 gr
  • 9capsuni
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (30)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
30 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (30)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Pisica1
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 21, 04:54
de sezon! voi incerca si eu
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Emilly gateste
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 04:06
cred ca este delicios
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Pucca
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 05:57
Arata super
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dulciuri cu Georgiana
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:47
Delicios cu capsuni!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Rodica
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:37
Bunatate e putin spus!!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 12:55
Vasele sunt superbe..
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Popa Mioara
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:24
🍽
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Georgiana
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 03:11
merita incercat
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Aurelia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:27
fenomenala
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Adii
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 02:10
Ador clafoutis, este delicios!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.