Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui cu sos de ton

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Piept de pui cu sos de ton
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui cu sos de ton

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

14 minute

Preparare

11 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Iata o idee pe cat de grozava, pe atat de simplu de pus in practica. Pieptul de pui aproape ca se gateste singur in tigaie, sosul rece de ton cu lapte il prepara rapid blenderul KitchenAid. Tie nu-ti mai lipseste decat sa scoti farfuriile si sa ne lasi o recenzie la aceasta reteta minunata.

Piept de pui cu sos de ton

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

14 minute

Preparare

11 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Iata o idee pe cat de grozava, pe atat de simplu de pus in practica. Pieptul de pui aproape ca se gateste singur in tigaie, sosul rece de ton cu lapte il prepara rapid blenderul KitchenAid. Tie nu-ti mai lipseste decat sa scoti farfuriile si sa ne lasi o recenzie la aceasta reteta minunata.

Ingrediente

Portii:
Pui
  • 500 gr piept de pui
  • 600 ml apa
  • 2 felii lamai
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust piper
  • 1piept de pui
    500 gr
  • 2apa
    600 ml
  • 3lamai
    2 felii
  • 4sare de mare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
Sosul de ton
  • 100 ml lapte
  • 40 gr mustar
  • 185 gr peste ton din conserva
  • 160 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri suc de lamaie
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust piper
  • 1lapte
    100 ml
  • 2mustar
    40 gr
  • 3peste ton din conserva
    185 gr
  • 4ulei de floarea soarelui
    160 ml
  • 5suc de lamaie
    2 linguri
  • 6sare de mare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
In plus, veti avea nevoie de
  • 100 gr frunze de patrunjel
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 60 gr nuci
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura rodii
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust piper
  • 1frunze de patrunjel
    100 gr
  • 2suc de lamaie
    2 linguri
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4nuci
    60 gr
  • 5capere
    1 lingura
  • 6rodii
    1 lingura
  • 7sare de mare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.