Un gem savuros care se prepara in aceste zile.
Eu oparesc un minut caisele, in apa fierbinte, apoi le decojesc...
Deja simt aroma caiselor, impreuna cu ghimbirul si coaja de lamaie... Bravo!
1
|
Raspunde
|
Vezi comentarii (1)
Intrebarile si raspunsurile bucatarilor
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Pentru onomastica surorii mele (Sf. Mc. Hristina), am pregatit un tort cu blat cu migdale si nuci, gem de mure, crema mascarpone, mure, afine, apa de trandafiri, un deliciu parfumat, perfect pentru vara.
Urmeaza sezonul nectarinelor!! O prajitura cu un continut caloric redus, fara lactoza sau gluten, ce se prepara extrem de rapid si usor. Delicioasa si simpla! In loc de nectarine se poate pune orice alt fruct, dupa preferinte.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!