Daca n-ai chef de citit, te scutesc si iti spun ca doar urmeaza sa laud pana la cer si inapoi aceste croissante de casa, fragede si rapid de facut. Ce-i drept, imi vine sa scriu cateva randuri, dar n-am cum sa tac cand sunt atat de fericita. NU AM CUM! Deci... nu stiu sigur daca m-am temut sau nu, dar auzisem ca atunci cand vrei sa faci croissante de casa trebuie sa tot impachetezi aluatul si sa-l tot dai la rece pentru o ora, cam de 6-7 ori. Sa tot intinzi la untul ala tare si sa tot lesini din 5 in 5 minute si dupa doua luni, erai cam la jumatatea procesului de facut croissante. Bine, am exagerat putin, dar oricum e o poveste destul de infioratoare. Dar stii, am facut-o eu o poveste din aceea cu final fericit, ca asa-mi place mie! Si ce poate fi mai frumos decat sa-ti spun ca reteta de astazi te va ajuta sa faci croissante de casa, intr-un timp scurt si cu un rezultat pufos... fara prea mult timp de asteptare si cu firimituri de foietaj ramase in farfurie. Iti imaginezi ce zic? Daca nu, uita-te la pozele din aceasta postare si vezi ca ti-am lasat o surpriza la sfarsit.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!