128 retete postate
128 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
1 ora
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
1 ora
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareCarnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.
Carnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.
Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.
Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.
Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.
Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Carnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.
Carnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.
Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.
Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.
Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.
Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!