Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba cu coasta de porc si afumatura cu cartofi si lascute

(*)(*)(*)(*)(*) (44)
 chef profile img

Rodica

128 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba cu coasta de porc si afumatura cu cartofi si lascute
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba cu coasta de porc si afumatura cu cartofi si lascute

(*)(*)(*)(*)(*) (44)
chef profile img

Rodica

128 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de porc cu afumatura si coaste este una dintre preferatele familie. Daca abunda in cartofi si paste fainoase este cu atat mai bine. Si copiii o iubesc si o mananca cu placere de fiecare data.

Ciorba cu coasta de porc si afumatura cu cartofi si lascute

(*)(*)(*)(*)(*) ( 44 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Rodica
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de porc cu afumatura si coaste este una dintre preferatele familie. Daca abunda in cartofi si paste fainoase este cu atat mai bine. Si copiii o iubesc si o mananca cu placere de fiecare data.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr coaste de porc
  • 200 gr afumatura de porc
  • 3 buc cartofi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc telina
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ardei kapia
  • 500 ml bors
  • dupa gust sare
  • 30 gr paste lascute
  • 1 legatura verdeturi
  • 3 linguri pasta de rosii cu ardei kapia
  • 1coaste de porc
    400 gr
  • 2afumatura de porc
    200 gr
  • 3cartofi
    3 buc
  • 4pastarnac
    1 buc
  • 5morcovi
    1 buc
  • 6telina
    1 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8ardei kapia
    1 buc
  • 9bors
    500 ml
  • 10sare
    dupa gust
  • 11paste lascute
    30 gr
  • 12verdeturi
    1 legatura
  • 13pasta de rosii cu ardei kapia
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Carnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.

    Carnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.

  • Pasul 2
    terminat

    Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.

    Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.

  • Pasul 3
    terminat

    Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.

    Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Carnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.

    Carnea se pune la fiert si se spumeaza cand este cazul. Se lasa la fiert aproximativ 30 minute. Se adauga apoi morcovul, telina si pastarnacul intregi in supa. Ceapa se toaca marunt si se adauga si ea.

  • Pasul 2
    terminat

    Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.

    Dupa ce au fiert leguminoasele, se scot si se taie marunt, se lasa doar atat cat doriti sa fie de groasa ciorba.

  • Pasul 3
    terminat

    Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.

    Se curata apoi cartofii si se taie in cuburi potrivite care se adauga in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic si apoi se adauga sare, sucul de rosii cu ardei kapia si borsul. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga pastele fainoase (lascute am folosit eu). Le-am lasat 3-4 minute la fiert, am adaugat apoi verdeata tocata si am stins focul. Am servit fierbinte cu ceapa sau ardei iute, dupa preferinta.

Recenzii (44)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
44 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (44)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lili
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 02:19
arata foarte bine
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Crissy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 12:11
f bun!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Oana
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:44
Super!
O ciorbita super nuna!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dulciuri cu Georgiana
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 04:01
Ce ciorbita buna!
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Alexandra
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:55
Super bunatate
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Diana
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:56
Bun
Cea mai buna reteta pentru ciorba
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cri's Kitchen
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 05:55
Delicios!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Titu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 03:42
Delicios!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Maria
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 03:43
Ohh, ce bun!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Gabriela G
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 12:46
Arată tare fain!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.