Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Papricas de ciuperci cu mamaliga cremoasa

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Ruxandra Ratiu

98 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Papricas de ciuperci cu mamaliga cremoasa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Papricas de ciuperci cu mamaliga cremoasa

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Ruxandra Ratiu

98 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Acest papricas este mancarea perfecta pentru suflet, e absolut delicioasa, cremozitatea sosului si a mamaligii este incredibila. Mie imi place sa servesc o astfel de mancare toamna, parca merge perfect cu vremea, ma face fericita :).

Papricas de ciuperci cu mamaliga cremoasa

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Ruxandra Ratiu
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Acest papricas este mancarea perfecta pentru suflet, e absolut delicioasa, cremozitatea sosului si a mamaligii este incredibila. Mie imi place sa servesc o astfel de mancare toamna, parca merge perfect cu vremea, ma face fericita :).

Ingrediente

Portii:
Papricas
  • 150 gr ciuperci Champignon
  • 150 gr ciuperci Pleurotus
  • 1 buc ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingurita boia
  • dupa gust sare
  • 150 gr smantana
  • 40 ml apa
  • 1 legatura patrunjel
  • 30 gr faina
  • 2 lingurite ulei
  • 1ciuperci Champignon
    150 gr
  • 2ciuperci Pleurotus
    150 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    5 catei
  • 5boia
    1 lingurita
  • 6sare
    dupa gust
  • 7smantana
    150 gr
  • 8apa
    40 ml
  • 9patrunjel
    1 legatura
  • 10faina
    30 gr
  • 11ulei
    2 lingurite
Mamaliga cremoasa
  • 150 gr mamaliga
  • 300 ml apa
  • dupa gust sare
  • 40 ml lapte
  • 40 gr parmezan
  • 30 gr unt
  • 1mamaliga
    150 gr
  • 2apa
    300 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4lapte
    40 ml
  • 5parmezan
    40 gr
  • 6unt
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/c2d4633e-d39f-48e7-8ba6-323e4cded64b.jpeg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Utilizator KitchenShop
Bucatar amator gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Utilizator KitchenShop
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 24, 11:10
Reteta faina  |  Reteta gatita
Mi-a plăcut mult să o încerc, am pus și niște brânză de burduf deasupra din preferință.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.