Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gulas picant cu pulpa de porc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Crissy

154 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gulas picant cu pulpa de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gulas picant cu pulpa de porc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Crissy

154 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

O tocanita foarte gustoasa, din cartofi si pulpa de porc, cu arome de boia. Tipic ungureasca, dar foarte des realizata si in bucataria romaneasca, in zona Ardealului.

Gulas picant cu pulpa de porc

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Crissy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O tocanita foarte gustoasa, din cartofi si pulpa de porc, cu arome de boia. Tipic ungureasca, dar foarte des realizata si in bucataria romaneasca, in zona Ardealului.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc tija telina apio
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura condiment cu rosii deshidratate
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 l apa
  • 1 lingura sare
  • 3 frunze foi de dafin
  • 5 crengute de cimbru
  • 1 buc ardei iute
  • 1pulpa de porc
    1 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3tija telina apio
    2 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5ardei kapia
    1 buc
  • 6cartofi
    1 kg
  • 7boia
    1 lingurita
  • 8condiment cu rosii deshidratate
    1 lingura
  • 9ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 10rosii pasate
    150 gr
  • 11apa
    1 l
  • 12sare
    1 lingura
  • 13foi de dafin
    3 frunze
  • 14cimbru
    5 crengute de
  • 15ardei iute
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 05:56
Gulas picant cu pulpa de porc
Minunat arata !
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cristian05
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 03:38
Super bun
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.