98 retete postate
98 retete postate
Pregatire
1 ora
Preparare
1 ora
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
1 ora
Preparare
1 ora
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIncep prin a prepara compozitia de spanac si akadia: fierb spanacul congelat si il strecor, il adaug intre-un bol. Razuiesc branza akadia si branza telemea, apoi le adaug in bol peste spanac, asezonez cu sare si piper si le amestec bine. Las compozitia deoparte pana pregatesc bechamelul.
Incep prin a prepara compozitia de spanac si akadia: fierb spanacul congelat si il strecor, il adaug intre-un bol. Razuiesc branza akadia si branza telemea, apoi le adaug in bol peste spanac, asezonez cu sare si piper si le amestec bine. Las compozitia deoparte pana pregatesc bechamelul.
Pentru bechamel topesc untul intr-o cratita, peste untul topit adaug faina si amestec pana se formeaza ca si un rantas. Peste rantasul format incep sa torn lent laptele, amestecand continuu cu un tel. Amestec pana cand compozitia se ingroasa si nu mai sunt cocoloase. In final asezonez cu sare si piper.
Pentru bechamel topesc untul intr-o cratita, peste untul topit adaug faina si amestec pana se formeaza ca si un rantas. Peste rantasul format incep sa torn lent laptele, amestecand continuu cu un tel. Amestec pana cand compozitia se ingroasa si nu mai sunt cocoloase. In final asezonez cu sare si piper.
Asamblarea: incep prin a turna 1 polonic de sos bechamel pe fundul unei tavi, apoi asez in straturi foi de lasagna, compozitia de spanac si akadia, sos bechamel din belsug si repet pasii pana cand umplu tava, adica de 3 ori.
Asamblarea: incep prin a turna 1 polonic de sos bechamel pe fundul unei tavi, apoi asez in straturi foi de lasagna, compozitia de spanac si akadia, sos bechamel din belsug si repet pasii pana cand umplu tava, adica de 3 ori.
Pe stratul final adaug mozzarella taiata felii. Pun tava la cuptor in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 30 de minute.
Pe stratul final adaug mozzarella taiata felii. Pun tava la cuptor in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 30 de minute.
Se va lasa la racit cel putin 20 de minute inainte de servire.
Se va lasa la racit cel putin 20 de minute inainte de servire.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Incep prin a prepara compozitia de spanac si akadia: fierb spanacul congelat si il strecor, il adaug intre-un bol. Razuiesc branza akadia si branza telemea, apoi le adaug in bol peste spanac, asezonez cu sare si piper si le amestec bine. Las compozitia deoparte pana pregatesc bechamelul.
Incep prin a prepara compozitia de spanac si akadia: fierb spanacul congelat si il strecor, il adaug intre-un bol. Razuiesc branza akadia si branza telemea, apoi le adaug in bol peste spanac, asezonez cu sare si piper si le amestec bine. Las compozitia deoparte pana pregatesc bechamelul.
Pentru bechamel topesc untul intr-o cratita, peste untul topit adaug faina si amestec pana se formeaza ca si un rantas. Peste rantasul format incep sa torn lent laptele, amestecand continuu cu un tel. Amestec pana cand compozitia se ingroasa si nu mai sunt cocoloase. In final asezonez cu sare si piper.
Pentru bechamel topesc untul intr-o cratita, peste untul topit adaug faina si amestec pana se formeaza ca si un rantas. Peste rantasul format incep sa torn lent laptele, amestecand continuu cu un tel. Amestec pana cand compozitia se ingroasa si nu mai sunt cocoloase. In final asezonez cu sare si piper.
Asamblarea: incep prin a turna 1 polonic de sos bechamel pe fundul unei tavi, apoi asez in straturi foi de lasagna, compozitia de spanac si akadia, sos bechamel din belsug si repet pasii pana cand umplu tava, adica de 3 ori.
Asamblarea: incep prin a turna 1 polonic de sos bechamel pe fundul unei tavi, apoi asez in straturi foi de lasagna, compozitia de spanac si akadia, sos bechamel din belsug si repet pasii pana cand umplu tava, adica de 3 ori.
Pe stratul final adaug mozzarella taiata felii. Pun tava la cuptor in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 30 de minute.
Pe stratul final adaug mozzarella taiata felii. Pun tava la cuptor in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 30 de minute.
Se va lasa la racit cel putin 20 de minute inainte de servire.
Se va lasa la racit cel putin 20 de minute inainte de servire.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!