Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Presupun ca va veti speria initial de numarul ingredientelor. Va rog sa ma credeti, doar numarul lor nu este motiv de ingrijorare! Preparatul este unul simplu totusi, se face aproape singur prin metoda gatirii indelungi in mijlocul mirodeniilor care poate sunt multe, dar nicidecum ingrijoratoare pentru un pasionat de gusturi complexe.

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Presupun ca va veti speria initial de numarul ingredientelor. Va rog sa ma credeti, doar numarul lor nu este motiv de ingrijorare! Preparatul este unul simplu totusi, se face aproape singur prin metoda gatirii indelungi in mijlocul mirodeniilor care poate sunt multe, dar nicidecum ingrijoratoare pentru un pasionat de gusturi complexe.

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg carne de vita
  • 100 ml ulei
  • 4 buc morcovi
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc telina
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc praz
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras verde
  • 1 lingura zahar brun
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 200 gr supa de vita
  • 1 cana vin rosu
  • 1 lingurita ienibahar
  • 1 lingurita piper
  • 4 buc cardamon
  • 2 frunze foi de dafin
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 4 buc cuisoare
  • 3 felii ghimbir
  • 2 felii coaja de portocala
  • 2 felii coaja de lamaie
  • 4 lingurite sare
  • 1carne de vita
    2 kg
  • 2ulei
    100 ml
  • 3morcovi
    4 buc
  • 4radacina de patrunjel
    2 buc
  • 5telina
    1 buc
  • 6pastarnac
    2 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8praz
    1 buc
  • 9ardei gras
    1 buc
  • 10ardei gras verde
    1 buc
  • 11zahar brun
    1 lingura
  • 12pasta de rosii
    3 linguri
  • 13supa de vita
    200 gr
  • 14vin rosu
    1 cana
  • 15ienibahar
    1 lingurita
  • 16piper
    1 lingurita
  • 17cardamon
    4 buc
  • 18foi de dafin
    2 frunze
  • 19baton de scortisoara
    1 buc
  • 20cuisoare
    4 buc
  • 21ghimbir
    3 felii
  • 22coaja de portocala
    2 felii
  • 23coaja de lamaie
    2 felii
  • 24sare
    4 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Vas Bouillabaisse 28 cm, Dark Blue - Staub
1560 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Burgundy - Emile Henry
490 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 26cm, Graphite Grey - Staub
765 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 16cm, cu suport lemn - LAVA
230 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Georgia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 09:53
Mancare ridicata la rangul de arta
Citind retetele tale, am inteles respectul fata de ceea ce punem in farfurie: gust, culoare, arome, rabdare si multa pasiune. Multumesc.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.