Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de rata cu chutney de cirese

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Piept de rata cu chutney de cirese
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de rata cu chutney de cirese

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

O reteta foarte des intalnita, foarte des pregatita, dar destul de pretentioasa. Trebuie gasit un timp optim pentru a gati pieptul de rata, fiindca un minut in plus si devine tare ca talpa! De aceea este bine sa se marineze carnea peste noapte, avand astfel o marja de siguranta.

Piept de rata cu chutney de cirese

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta foarte des intalnita, foarte des pregatita, dar destul de pretentioasa. Trebuie gasit un timp optim pentru a gati pieptul de rata, fiindca un minut in plus si devine tare ca talpa! De aceea este bine sa se marineze carnea peste noapte, avand astfel o marja de siguranta.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc piept de rata
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 4 linguri condiment 5 spice
  • 1 lingurita piper boabe
  • 500 gr cirese
  • 50 gr otet de mere
  • 50 gr otet
  • 50 gr zahar
  • 50 gr zahar brun
  • 1 buc ghimbir
  • 0.5 buc nucsoara
  • 2 lingurite piper alb
  • 50 gr otet balsamic
  • 3 lingurite sare
  • 1 buc ceapa
  • 1piept de rata
    4 buc
  • 2suc de lamaie
    4 linguri
  • 3condiment 5 spice
    4 linguri
  • 4piper boabe
    1 lingurita
  • 5cirese
    500 gr
  • 6otet de mere
    50 gr
  • 7otet
    50 gr
  • 8zahar
    50 gr
  • 9zahar brun
    50 gr
  • 10ghimbir
    1 buc
  • 11nucsoara
    0.5 buc
  • 12piper alb
    2 lingurite
  • 13otet balsamic
    50 gr
  • 14sare
    3 lingurite
  • 15ceapa
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie fonta cu maner de lemn, 26 cm - Staub
760 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Mojar cu pistil din marmura, 10 cm - Westmark
152 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 34cm, Black - Staub
990 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 26cm, Graphite Grey - Staub
765 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 16cm, cu suport lemn - LAVA
230 leiÎn stoc
Cratita inox, 22cm/4L, "Apollo" - Demeyere
695 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.