Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta cu visine si dulce de leche

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Tarta cu visine si dulce de leche
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta cu visine si dulce de leche

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O dulcegarie cremoasa, aromata si... dulce. Cei ce adora caramelul, stiu ce spun. Nu e spectaculos, dar e ...dulce si bun. Dulce de leche se poate cumpara, in general, cam din orice supermarket. In cazul in care nu il gasiti la magazin, il puteti obtine foarte usor, prin caramelizarea laptelui condensat indulcit, adica trebuie sa-l puneti intr-o oala cu apa, sa-l inveliti cu un prosop, ajuta la mentinerea unei temperaturi constante si sa puneti capacul pe oala. In doua ore e gata, la foc mic. Pentru ca dulce de leche este suficient de dulce, nu mai adaugati zahar in frisca. Tocmai de aceea am ales visinele pentru umplutura.

Tarta cu visine si dulce de leche

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

O dulcegarie cremoasa, aromata si... dulce. Cei ce adora caramelul, stiu ce spun. Nu e spectaculos, dar e ...dulce si bun. Dulce de leche se poate cumpara, in general, cam din orice supermarket. In cazul in care nu il gasiti la magazin, il puteti obtine foarte usor, prin caramelizarea laptelui condensat indulcit, adica trebuie sa-l puneti intr-o oala cu apa, sa-l inveliti cu un prosop, ajuta la mentinerea unei temperaturi constante si sa puneti capacul pe oala. In doua ore e gata, la foc mic. Pentru ca dulce de leche este suficient de dulce, nu mai adaugati zahar in frisca. Tocmai de aceea am ales visinele pentru umplutura.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 200 gr biscuiti digestivi
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1biscuiti digestivi
    200 gr
  • 2unt
    100 gr
  • 3esenta de rom
    1 lingurita
Umplutura
  • 500 gr visine
  • 250 ml frisca
  • 400 gr lapte condensat
  • 8 gr intaritor de frisca
  • 7 gr zahar vanilat
  • 1visine
    500 gr
  • 2frisca
    250 ml
  • 3lapte condensat
    400 gr
  • 4intaritor de frisca
    8 gr
  • 5zahar vanilat
    7 gr
Ornat
  • 50 gr ciocolata
  • 1 buc lamai
  • 1ciocolata
    50 gr
  • 2lamai
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 05:56
Deliciu!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.