Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura din albusuri cu nuca de cocos si ananas

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Prajitura din albusuri cu nuca de cocos si ananas
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura din albusuri cu nuca de cocos si ananas

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O prajitura delicioasa, usor de facut si racoroasa, fara strop de faina. Sigur aveti si voi, prin congelator, albusuri ramase, asa ca va puteti apuca de treaba si sunt sigura ca puteti face prajitura cu ce fructe va plac voua mai mult. Prajitura aceasta se poate face si cu branza de vaci in crema, cu mai multa lamaie, cu marshmallow amestecate cu frisca, cu blatul taiat in doua si suprapus, sunt multe combinatii. Eu am preferat aceasta varianta si sa ii fac o glazura pe care sa presar portocala, lamaie si lime razuite.

Prajitura din albusuri cu nuca de cocos si ananas

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

O prajitura delicioasa, usor de facut si racoroasa, fara strop de faina. Sigur aveti si voi, prin congelator, albusuri ramase, asa ca va puteti apuca de treaba si sunt sigura ca puteti face prajitura cu ce fructe va plac voua mai mult. Prajitura aceasta se poate face si cu branza de vaci in crema, cu mai multa lamaie, cu marshmallow amestecate cu frisca, cu blatul taiat in doua si suprapus, sunt multe combinatii. Eu am preferat aceasta varianta si sa ii fac o glazura pe care sa presar portocala, lamaie si lime razuite.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 8 buc albus de ou
  • 150 gr zahar
  • 150 gr nuca de cocos
  • 2 linguri amidon alimentar
  • praf de sare
  • 1albus de ou
    8 buc
  • 2zahar
    150 gr
  • 3nuca de cocos
    150 gr
  • 4amidon alimentar
    2 linguri
  • 5sare
    praf de
Crema
  • 800 gr compot de ananas
  • 200 ml frisca
  • 10 gr intaritor de frisca
  • 8 gr gelatina
  • 1compot de ananas
    800 gr
  • 2frisca
    200 ml
  • 3intaritor de frisca
    10 gr
  • 4gelatina
    8 gr
Insiropat
  • 100 ml suc de ananas din compot
  • 16 gr zahar
  • 1suc de ananas din compot
    100 ml
  • 2zahar
    16 gr
Glazura
  • 2 buc albus de ou
  • 100 gr zahar pudra
  • dupa gust suc de lamaie
  • 1albus de ou
    2 buc
  • 2zahar pudra
    100 gr
  • 3suc de lamaie
    dupa gust
In plus
  • varf de cutit coaja de lamaie
  • varf de cutit coaja de citrice
  • varf de cutit coaja de portocala
  • 1coaja de lamaie
    varf de cutit
  • 2coaja de citrice
    varf de cutit
  • 3coaja de portocala
    varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 05:57
Wow cum arataaaa!!
Felicitari!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 02:05
Ce bine arata!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 10:25
arata delicios !
o idee foarte buna pentru albusurile ramase
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.