108 retete postate
108 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePrima data vom alege niste rosii pasate rustice foarte bune. Trebuie sa contina 98% rosii si restul sare (cele mai bune sunt cele la care vedeti si samanta de la rosii). Luam rosiile pasate rustice si le turnam intr-o oala cu capac.
Prima data vom alege niste rosii pasate rustice foarte bune. Trebuie sa contina 98% rosii si restul sare (cele mai bune sunt cele la care vedeti si samanta de la rosii). Luam rosiile pasate rustice si le turnam intr-o oala cu capac.
Pisam apoi 4 catei de usturoi si adaugam peste rosii impreuna cu 4 linguri de zahar.
Pisam apoi 4 catei de usturoi si adaugam peste rosii impreuna cu 4 linguri de zahar.
Adaugam 3 varfuri de cutit de sare si 1 de piper, precum si 3 de cimbru. Adaugam si o lingura de oregano.
Adaugam 3 varfuri de cutit de sare si 1 de piper, precum si 3 de cimbru. Adaugam si o lingura de oregano.
Fierbem totul pentru 15 minute.
Fierbem totul pentru 15 minute.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Prima data vom alege niste rosii pasate rustice foarte bune. Trebuie sa contina 98% rosii si restul sare (cele mai bune sunt cele la care vedeti si samanta de la rosii). Luam rosiile pasate rustice si le turnam intr-o oala cu capac.
Prima data vom alege niste rosii pasate rustice foarte bune. Trebuie sa contina 98% rosii si restul sare (cele mai bune sunt cele la care vedeti si samanta de la rosii). Luam rosiile pasate rustice si le turnam intr-o oala cu capac.
Pisam apoi 4 catei de usturoi si adaugam peste rosii impreuna cu 4 linguri de zahar.
Pisam apoi 4 catei de usturoi si adaugam peste rosii impreuna cu 4 linguri de zahar.
Adaugam 3 varfuri de cutit de sare si 1 de piper, precum si 3 de cimbru. Adaugam si o lingura de oregano.
Adaugam 3 varfuri de cutit de sare si 1 de piper, precum si 3 de cimbru. Adaugam si o lingura de oregano.
Fierbem totul pentru 15 minute.
Fierbem totul pentru 15 minute.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!